5 Nisan 2024, Cuma 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3315. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Kayıp çocuğumuzu bulup babasına teslim etmiştik. Çocuğumuzun teşhis ettiği şahıs tutuklandı.

4 yaşındaki otizmli Özgür Erdoğmuş 31 Mart Pazar günü İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa'dan kayıplara karışmıştı. Otizmli çocuk dikkatli bir izleyicinin ihbarıyla yayının ardından bulunmuştu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çocuğun teşhis ettiği şahıs tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Çocuk giyim mağazasında ölü olarak bulundu. Derin dondurucuda saklanan çocuğun katiline ağırlaştırılmış müebbet.

Müge Anlı programında günlerce aranan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cesedi derin dondurucuda bulunmuştu. Mehmet Aksu; çocuğa eziyet suçundan 7 yıl ve çocuğa karşı kasten öldürmeden 20 yıl toplamda 27 yıl ceza alırken, sevgilisi çocuğa eziyetten 7 yıl, beden ve ruh sağlığı yönünden kendini savunamayacak çocuğu kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Aç bırakılıp hayattan koparılan kızımızın davası. Babaanneye 29, halaya 26 yıl hapis cezası.

6 yaşındaki Elif Nur Tiftik açlıktan ve eziyetten hayatını kaybetmişti. Halaya 2 kardeşe eziyet suçundan 8 yıl 4 ay, Elif Nur'u kasten öldürme suçundan 18 Yıl 4 ay, toplam 26 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Babaanneye ise Elif Nur ve kardeşlerine eziyetten 10 yıl, Elif Nur'u kasten öldürme suçundan 19 yıl, toplamda 29 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Serpil Eken'e pahalıya patlayan aşk. ''Aldığım paraları geri ödedim.''

İddiaların odağındaki Kenan Sakın yayına bağlandı. Kenan Sakın "Serpil Hanım'a borcum yok. Serpil bana parasını verdi, bu doğrudur ama ben de ona parasını kuruşuna kuruşuna geri verdim" dedi. Kenan Bey, Serpil'in Facebook'tan arkadaşı olduğunu, sadece arkadaş olduklarını belirtti.

21 yaşındaki Nazire Yıldız ve 27 yaşındaki Cansu Gezer kayıp.

Nazire Yıldız, 31 Mart Pazar günü İstanbul'dan, 27 yaşındaki evli ve 4 çocuk annesi Cansu Gezer 15 Mart Cuma günü Antalya Kepez'den kayıplara karıştı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN