24 Ekim 2023, Salı 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3198. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Nevrigül Alan'ın cenaze bulunan noktada yeni bulgu ortaya çıktı. Kaybolduğu gün ayağında spor ayakkabı olduğu söylenen Nevrigül Alan'ın asılı halde bulunan cenazesinde ayakkabı yoktu. Nevrigül Alan'ın cenazesinin bulunmasının 5. Gününde önemli bir gelişmeler yaşandı. Cenazesinin bulunduğu noktaya yakın bir yerde bulunan pembe terlikler parçalanmış haldeydi...

Nevrigül Alan'ın ölümündeki iddialar: ''Kardeşinin düşündüğü gibi bir arkadaşlığımız yoktu''

Nevrigül'ün arkadaşının ismini veren Nazmiye, yayına bağlanan Fatih Bey ile yüzleşiyor. Nevrigül'ü kardeşi olarak gördüğünü söyleyen adam şaşkınım diyerek konuştu. Nazmiye hep beraber oturuyorduk, ablamla mesajlaşmalarını gördüm derken ne gördüğü soruldu. Nazmiye hatırlamadığını söyleyerek çok üstüme geliyorlar dedi. Sevgili olmadıklarını ablasının ağabeyi olarak gördüğünü ama detaylı hatırlamadığını anlattı.

Nevrigül Alan'ın ölümünde kafa karıştıran görüşme ağı

Kaybının 47. Gününde zeytinlik alanda cenazesi bulunan Nevrigül Alan'ın son konuştuğu isimler arasında mahalleden bir arkadaşı olması dikkat çekiyordu. Barış adlı kişi konuştu. Barış Çiçek, akşam saatlerinde kendisini aradığını ve iyi olmadığını söylediğini söyledi. Yanına geldiği ağladığını ve Doğan'la kavga ettiğini düşündüğünü ne olduğunu sorduğunu, Nevrigül'ün de çok bunaldım dediğini anlattı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN