5 Şubat 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3271. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Öldürüldü, parası tatilde harcandı
3 ayrı suçlamayla tutuklama kararı

Ankara'da sırra kadem basan Hasan Hüseyin Çelik'le birlikte kaybolan aracının içinde görülen iki kişinin programda ortaya çıkmasıyla Hasan Hüseyin Çelik'e ne oldu sorusu da yanıt buldu. 50 yaşındaki iki çocuk babası adam cinayet kurbanı oldu. Öldürülüp parası tatilde harcanan Hasan Çelik'in katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Koca evinden terlikleriyle kaçmıştı
18 yaşındaki Ceylan Koca bulundu

Yayına bağlanan 2 aylık hamile kadın güvenli yerde olduğunu, eşinin kendisine şiddet uyguladığı için gittiğini söyledi. Eşi Mustafa bunun doğru olmadığını söylerken anne Gülden Hanım ise, kızına 'sen gel ben seni ona vermem'dedi. Ceylan Koca annesinin yanına gideceğini söyledi.

21 yaşlarındaki iki arkadaş Dilan Salan ve Merve Ergen kayıp

Tamcihan ve Sibel Hanım kızlarını aramak için stüdyodaydı. Kızlarının liseden yakın arkadaş olduklarını, sürekli görüştüklerini evden kaçmaları için bir sebep olmadığını söylediler. Kızlarına seslenen anneler bir an önce bulunmasını istedi.

Ağabeyinin patronu tarafından alı mı kondu?
18 yaşındaki Gülistan'a 262 gündür ulaşılamıyor

18 yaşındaki Gülistan'ı aramak için yayına gelen annesi Emine Hanım, kızının Mayıs'tan beri olmadığını, ağabeyinin patronuyla kaçtığını ama onunda evli olduğunu söyleyerek bir an önce geri gelmesini istedi.

Gökhan Tombak cinayetinde taraflar yüzleşiyor
Üfürükçü olarak adı geçen kişi canlı yayında...

Mehmet Bey, eski askeri personel olduğunu işinden ayrıldığını söyledi. Üfürükçü iddialarını yalanlayan Mehmet Bey, evinin define işleri yüzünden tarandığını anlattı. Emrah da define işlerinde üfürükçü olarak Mehmet Bey'i duyduğunu işaret etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN