8 Şubat 2024, Perşembe 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3274. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Zorla alıkonduğu söylenen 73 yaşındaki adam canlı yayında
Eşi ile birlikte eski karısı ve ablasının karşısında

Mahlike Hanım ve Mehmet Bey canlı yayında. Abla Naciye Hanım, kardeşinin şiddet gördüğünü ve korktuğu için birşey diyemedğini söylerken eski eşi de kendisinden yardım istediği için aramaya geldiklerini söyledi. Mehmet Bey, mutlu olduğunu Mahlike Hanım'ın gitmesini istemediğini dile getirdi. kardeş Naciye Hanım, ağabeyinin baskı altında olduğunu iddia etti.

Alıkonduğu iddia edilen adamın komşuları konuştu
''Karı koca birbirlerine saygılı ve sevgililer''

Mehmet Münir Önel'le ona kötü davrandığı ailesiyle görüştürmediği iddia edilen eşinin yaşadığı eve giden ekip, komşularıyla konuştu. Komşular Mahlike Hanım'ın eşine çok iyi baktığını, kötü birşey duymadıklarını söylediler.

Kaybının 6. Gününde Müge Anlı'da bulundu
Eda Nur Böcek canlı yayında...

21 yaşındaki Edanur canlı yayına bağlanıp, ailesinden şiddet gördüğünü kadın sığınma evine gittiğini ve geri dönmeyeceğini söyledi. Ailesi dön çağrısında bulunurken 'sizi görmek istemiyorum' diyen genç kıza Müge Anlı'da seslendi.

Karısının son içtiği kahve bardağı ile canlı yayında
41 yaşındaki 3 çocuk annesi yayının ardından bulundu

Müge Anlı anne Gülseren'e müjdeli haberi verdi. Adana Emniyetinin kızını bulduğunu söyledi. Damat Ramazan canlı yayına geldi. Eski kayınvalidesi ile yüzleşen adam, kayınbiraderini vurduğunu o yüzden cezaevine girdiğini ve eşinin huzursuzluklardan gittiğini anlattı.

Azasının cinayetinden yargılanan muhtar canlı yayında
Köyü çalkalayan söylentilere ne yanıt verecek?

Muhtar, yayındaki Osman Bey'in iddialarının yalan olduğunu söyledi. Çıkan dedikoduların doğru olmadığını söyleyen muhtar, 'Gökhan ben evde yokken benim evime gelmez'derken, Osman Bey'in yalancı şahitlik yaptığını da söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN