19 Şubat 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3281. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

İlk göz ağrıları torunları için konuştular. ''Esin değilsin Erva'sın yalanlardan kurtulmalısın''

Dede Hüseyin Aksoy torunu Erva'nın çocukluk fotoğraflarını ve nişan fotoğraflarının gösterdi. Babaanne Nadide Aksoy da Erva'nın torunu olduğunu ifade etti. Erva'nın kaçtığı ve kendisini Sare olarak tanıttığı Necmettin "Erva yalancıysa onu bırakabilirim ama önce DNA Testinin çıkmasını bekleyeceğim" dediği konuşuldu. Hüseyin Bey Necmettin'in asıl amacının Almanya vizesi almak olduğunu, ifade etti.

Doğruluktan ayrıldı, yakınlarını perişan etti ''Eşin'im dedim, çocuğuma kardeşim dedim''

Erva Hanım herkese yalan söylediğini, olayların buralara kadar geleceğini düşünmediğini, Necmettin ve ailesine bekar olduğunu, bebeğin de kardeşi olduğunu söylediğini, programa gelince de kameralar önünde gerçeği anlatamadığını ifade etti. Erva Hanım evliliğinin bitme evresinde olduğunu, Necmettin'e aşık olduğunu, Necmettin'in evli çocuklu bir kadınla beraber olmayacağını söylediğini, bu yüzden yalanı söylemeyi sürdürdüğünü, gerçekleri anlatınca da Necmettin'in kendisini terk ettiğini ifade etti.

Erva, ailesinin dön çağrısına ne yanıt verecek?

Necmettin'in arkadaşı Necmettin'in tüm gerçekleri bilmediğini, Erva'nın başından beri yalan söylediğini ifade etti. Erva Hanım babasının gelmesini istemedi. Ayhan Bey kızının kendi hakkında uzaklaştırma aldığını belirtti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN