21 Şubat 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

Gezmek için geldiği İstanbul'da kayboldu. 4 çocuk babası yayının ardından bulundu.

77 Yaşındaki Zeynep Yaşar dikkatli bir izleyicinin fark etmesi üzerine bulundu. Mehmet Başar dışarıda geçirdiği günü hatırlamadığını söyledi. Aile yeniden kaybolma ihtimaline karşı babalarına Sevgi İzi yaptırdı.

Yeniden kavuşmayı bekliyordu, hayal kırıklığına uğradı.

Havva Tire, kızı Melek ve damadı Cemil Kantık ile görüntülü konuştu. Melek Hanım annesini özlemediğini, onu istemediğini, Cemil ile evlendiğini mutlu olduğunu söyledi.

Birsen günler sonra eşi ve babasının yanında...

Birsen Hanım 8 yıl önce sevdiğine kaçamadığını, sevmediği Ali'ye kaçtığını, 8 yıl sonra sevdiği adama kaçmaya karar verdiğini anlattı. Birsen Hanım bir düzeni olmadığını istese de çocuklarını yanına alamayacağını belirtti.

Dakikası dakikasına uymayan davranışlarını sürdürdü.

Dün İstanbul'a gelen Erva'nın bebeğine soğuk davrandığını, Necmettin ile de mesajlaşmaya devam ettiğini, Necmettin'in "Erva bana mesaj atıyor" dediğini, Hüseyin'in de bebeğiyle Avrupa Yakası'ndaki bir akrabasının yanına gittiği öğrenildi.

Mehmet Ali Özdemir'in kardeşleri konuştu. ''Gelinimiz ve ailesi bizimle bir araya gelmiyorlar.''

Kardeşler, Meryem ve ailesinin kendileriyle bir araya gelmediklerini, mal derdine düştüklerini, avukat tuttuklarını ve Mehmet'in malının üzerine konmayı planladıklarını ifade ettiler.

Gamze bebeğin kaçırılmasıyla ilgili şüpheler. ''Mecit ve Gülbani çocuğu para karşılığı verdiler.''

İzleyici dükkanda çalıştığını gelen müşterinin Gülbani ve Mecit'in Adapazarı'nda zengin bir aileye çocuk satmak için para aldığını, Gülbani'nin parayı Mecit ile paylaşmadığını, bu yüzden ikilinin arasının açıldığını, Gülbani'nin o para ile de ev aldığını iddia etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN