28 Şubat 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3288. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Altınları ve saç düzleştiricisi ile kayboldu. 14 yaşındaki çocuğumuz yayının ardından bulundu.

İzmir'de bir arkadaşının yanına gittiğini söyleyen genç kız, ailesini programda görünce pişman olup aradı. Defne ailesinin kendisini okula göndermediğini, bu yüzden evden kaçtığını anlattı.

''25 yıllık eşim, 21 yaşındaki yeğenimi kaçırdı'' Kezban Ünal'ın alıkonma iddiası...

Hala Hacer Dursun, 25 yıllık eşi Hüseyin'in 21 yaşındaki yeğenini kaçırdığını, onu aramak için stüdyoya geldi. Hacer Hanım, erkek kardeşi Yakup ve yengesi Raziye'nin engelli olduğunu bu yüzden onların iki çocuğuna kendisinin baktığını, Kezban'ın 5 yaşından beri kendi yanında büyüdüğünü anlattı.

20 yaşındaki Nazar Duran'ı arıyoruz.

Nazar'ın erkek arkadaşı Onur Tezcan ile kaybolduğu, ailenin Onur'un hal ve hareketlerinden hoşlanmadığı söylenirken, Bahar Hanım Onur'un memleketi ve ailesiyle ilgili sürekli yalan söylediğini, şizofreni gibi davrandığını belirtti.

Dünyaya gözlerini açtıktan sonra bırakıldığı apartmandaydı. Mürvet Yaren Der, ailesine kavuşabilecek mi?

Komşular Recai Bey'in evlatlık verilen bebeğinden de haberdar olduklarını ama onun Yaren olmadığını, o bebeğin Yaren'den iki yıl önce evlatlık verildiğini, belirttiler.

22 yaşındaki Hüdanur Sivri'den 2 yıldır haber yok.

22 yaşındaki Hüdanur Sivri'nin 12 Ocak 2022'de Malatya'dan şüpheli bir şekilde kaybolduğu açıklandı. Anne Emine Sivri ve baba İlyas Sivri kızlarını aramak için canlı yayında.

İki dostu birbirlerinden uzaklaştıran iddialar. Erdem Kaynak cinayetindeki şüpheler.

37 yaşındaki Erdem Kaynak'ın, 31 Ekim 2021 tarihinde İzmir'in Kiraz ilçesi Çömlekçi köyünde 23.00 sularında aracının içerisinde başından vurulmuş şekilde öldürülmüş halde bulundu. Aile cinayeti açığa çıkarmak için stüdyoya geldi. Müge Anlı Erdem Kaynak'ı akrabası Halil Kaynak'ın öldürdüğünden şüphelenildiğini anlattı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN