29 Şubat 2024, Perşembe 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3289. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

2 yıldır kayıptı, Müge Anlı bir günde buldu.

22 yaşındaki Hüdanur Sivri 12 Ocak 2022'de Malatya'dan kaybolmuştu. 2 yıldır kayıp olan Hüdanur Sivri dünkü yayının ardından bulundu. Müge Anlı Hüdanur'un açıklamasını okudu. Hüdanur "ben aklı havada bir kız değilim. Ailem okuluma yaşam tarzıma karşıydı, onlarla çok zıt fikirliydik. Deprem zamanı ailemi çok aramak istedim ama tekrar peşime düşerler diye aramadım. Korktum. İyi durumda olduğumu bilmenizi isterim" dedi.

El birliği ile yeni bir eve gerçek bir yuvaya kavuşmuştu. Kazım Şehirali'nin evine misafir olduk.

Kazım Şehirali'nin evi ziyaret edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 7 yılın uzun bir süre olduğunu, Kazım'ın koltuklarını ve yataklarını değiştireceklerini açıkladı. Kazım Bey'e yeni koltuk ve yatak alındı.

21 yaşındaki kızı eniştesi mi kaçırdı? ''Ağabeyim suçlu ise artık kardeşim değil''

Barış Bey "Eğer ağabeyim öyle bir şey yaptıysa, ben öyle bir ağabey istemiyorum. Bunlar bize yakışacak şeyler değil. Ben yengemin arkasındayım" dedi.

Erdem Kaynak'ı kim, neden öldürdü? Cinayete zemin hazırladığı söylenen görümce canlı yayında...

Fadime Dinç Berivan Hanım'ın iddialarını ilk kez yayında duyduğunu ileri sürdü. Fadime Hanım, rahmetli Erdem'in kendisinden büyük olduğunu, onun hiçbir ahlaksızlığını görmediğini, yengesiyle ilgili de ahlaksızlık duyup görmediğini belirtti.

19 yaşındaki Şenol Erim'in alıkonma iddiası.

19 yaşındaki %70 zihinsel engelli Şenol Erim'in 25 Şubat Pazar günü İstanbul Gaziosmanpaşa'dan kaybolduğu söylendi. Aile çocuklarının alıkonulduğundan şüphelendiklerini belirtti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN