Adblocker kullandığınız için şu an atv.com.tr içeriklerine erişemiyorsunuz.
Adblocker'ı kapatmak için tıklayın!
Müge Anlı ile Tatlı Sert
Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında
Müge Anlı'da 2016 yılından bu yana kayıp olan Mehmet Çabuk'un akıbeti araştırılırken, eşi İlknur İbrahim'le nasıl tanıştığını ve birlikte Osmaniye'den ayrılma sürecini anlattı. Hakkındaki suçlamaları reddeden İlknur, Mehmet'in nerede olduğunu bilmediğini savunarak İbrahim'e çağrıda bulundu ve iki çocuğunun yaşananlardan etkilenmemesini istedi. Aynur Çabuk ise İlknur'un yıllardır kendisinden önemli bilgileri sakladığını öne sürerek ağabeyinin kimliğinin İbrahim tarafından kullanıldığını dahi bilmediğini söyledi. İlknur, İbrahim'le internet üzerinden hayvan ticareti sayesinde tanıştığını, daha sonra onu Mehmet'le kendisinin tanıştırdığını ve İbrahim'in bir dönem aynı apartmanda yaşadığını anlattı.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2016 yılında Osmaniye'de kaybolan Mehmet Çabuk'un akıbeti araştırılırken eşi İlknur, İbrahim'le ilişkisini ve Mehmet'in kaybolmasından önce yaşananları anlattı. İlknur, evliyken İbrahim'le sevgili olduklarını, İbrahim'in bir süre Ankara'da aynı apartmanda yaşadığını ve Mehmet'le birlikte Mersin'e gitmek üzere yola çıktıklarını söyledi. İddiasına göre İbrahim yaklaşık üç gün sonra tek başına geri döndü ve Mehmet'in yurt dışına gittiğini belirtti. İlknur, daha sonra İbrahim'le evlenerek Mersin'e taşındıklarını, İbrahim'in tutuklanmasının ardından ise kayınvalidesi Selma Düzgün'ün kendisini ve kızını yanına aldığını ifade etti.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2016 yılından bu yana kayıp olan Mehmet Çabuk'un akıbetine ilişkin şüpheler ve çelişkili ifadeler gündeme gelmeye devam etti. İlknur, Mehmet ile İbrahim'in Ankara'dan Osmaniye'ye gittiklerini kendisine telefonla bildirdiklerini söyledi. İbrahim'in firari olduğu dönemde kayınvalidesiyle Osmaniye'de yaşadığını belirten İlknur, evin daha sonra köpekler için barınak olarak düzenlendiğini ve betonun da bu amaçla döküldüğünü öne sürdü. Müge Anlı ise İbrahim'in Mehmet'in kimliğini kendi fotoğrafıyla yenilettiği iddiasını ve olayların zaman çizelgesini anlatarak İlknur'un ifadelerindeki çelişkilere dikkat çekti.
Mehmet Çabuk dosyasında kayınvalide Selma Hanım ile İlknur karşı karşıya geldi! Müge Anlı, Selma Hanım'ın daha önce anlattıklarıyla İlknur'un ifadeleri arasındaki çelişkilere dikkat çekerek gerçeğin neden farklı aktarıldığını sorguladı. İlknur ise kayınvalidesinin kendisini almaya geldiğini doğrularken, daha önce birlikte nasıl bir anlatım üzerinde anlaştıkları sorusuna İbrahim'i işaret ederek senaryoyu onun hazırladığını söyledi. Selma Hanım, oğlunun cinayet işlemiş olabileceği iddiasını reddederek onun kimseye zarar vermeyeceğini savundu.
