3 Ocak 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert atv ekranlarında

Mehmet Ali'nin babası Tahsin Özdemir konuştu. ''Oğlum beni sürekli tehdit ederdi''

Oğlunun yasaklı madde ile mücadele derneği kurduğunu fakat hiç ilgilenmediğini anlatan baba, 'ben oğlumu asla dövmedim ve yok etmedim' dedi. Canlı yayında kardeşini aramaya gelen Hasan Özdemir hakkında da iddialarda bulunan baba Tahsin Özdemir, Mehmet Ali'nin kaybında onun parmağı olduğunu söyledi. Sürekli tehdit ediliyordum diyen baba oğlumdan kurtulduğuma sevindim dedi.

Mehmet Ali ve ailesini tanıyan tanık konuştu. ''Baba oğul arasında toprak kavgası vardı''

Hatay'da ekibe ulaşan bir tanık, Mehmet Ali Özdemir ile babası Tahsin Özdemir arasında toprak meselesi nedeniyle daha önce şiddetli kavgalar yaşandığını dile getirdi. Mehmet Ali Özdemir'in kaybından sonra kardeşinin dikkat çeken söylemlerde bulunduğuna şahit olduğunu da öne sürdü gizli tanık. Kardeşinin 'Sis çöktü, bu havada parmak izi bulunmaz'' yorumunu yaptı.

Mevlüt'ün son çalıştığı çiftliğin sahibi konuştu. ''12 yıl önce Antalya'ya gideceğini söyledi''

12 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan Mevlüt Ozan Atlar'ın en son çalıştığı çiftliğin sahibi konuştu. Adem Ünsal, 2010 Ekim ayının ortasında geldi Aralık ayının ortasında işten ayrıldı dedi. Kalacak yeri olmadığını orada kaldığını söyleyen Adem Bey, annesini çok özlüyor ağlıyordu dedi. Mevlüt'ün kendisine Antalya'ya çalışmaya gideceğini söylediğini anlatan çiftlik sahibi arkadaşları beyaz bir araçla geldi aldı sonra da görmedim dedi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN