22 Mayıs 2024, Çarşamba 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Sevgilisinden aldığı evi geri vereceğini söyledi. Sözünü tutmadı, izini kaybettirdi.

Aldığı eve karşılık 2 milyon TL'lik tarla vereceğini söylemişti, iddiaların odağındaki sevgili sözünü tutmadı izini kaybettirdi. Sözünü tutmayan ismin eşi konuştu. Eşinin hesabında 1 milyon TL'den fazla para gördüğünü ama üzerinde bloke var dediğini söyledi. Çok yalan söylediğini sözlerine ekleyen kadın, sürekli sosyal medyada dolaşırdı dedi.

56 yaşındaki kadının sevgilisini tanıyan tanık konuştu. ''Hastayım dedi, insanlardan para topladı''

Ayten Akyol'u evinden eden sevgilisini tanıyan kişi konuştu. iddiası dolandırıcı olduğu söylenen Ayten Akyol'un sevgilisinin geçimini inanç sömürücüğüyle sağladığı yönündeydi. İddia o ki, Ayten Akyol'un sevgilisi hem oğlunun engelli maaşıyla hayatını idam ettiriyor hem de kendisinin hasta olduğunu söyleyerek yardım topluyordu.

36 yaşındaki İsmail Demir'den 28 gündür haber yok. 50 bin TL'lik hediyeler ve şüpheler.

36 yaşındaki İsmail Demir'in arkadaşı canlı yayında ailesiyle yüzleşiyor. Ayşe Hanım, İsmail Demir kaybolduğunda polise gittiğini başvuru yapamadığını söyledi. Ailesinin tuhaf davranış sergilediğini iddia etti. Canlı yayındaki kardeşi ise Ayşe Hanım'ın sosyal medyadan çok yüksek paralar kazandığını ama İsmail'in çok düşük kazandığını söyledi. Ayşe Hanım bu iddiaları yalanladı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN