7 Mart 2024, Perşembe 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3294. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Hayalleri suya düşüren sucu sevgili konuştu. Ortağıyla birlikte borçlarını kabul etti, senetle ödeme sözü verdi.

Birsen Eroğlu, sucu Oğuzhan tarafından evlilik vaadiyle 500 bin lira dolandırıldığını iddia ederek annesi Suna ile stüdyoya gelmişti. Müge Anlı dünkü yayının ardından Oğuzhan ve Kubilay'n Birsen'e olan borcunu kabul etiklerini, her birinin 5 ay içinde ödenecek 175 Bin lira senet imzaladıklarını açıkladı. Kalan parayı da üçüncü ortak Serhat'ın vereceği ama o kişinin senet imzalamadığı belirtildi.

Kayınvalide gelin canlı yayında karşı karşıya. Mesut Günaltay'a 6 aydır ulaşılamıyor.

Sadegül Hanım, kocası Mesut'u 15 gün önce gördüğünü, kocasının 15 gün önce gelip çocuklarını markete götürdüğünü, Iraklı/İranlı bir kadın tefeciye bulaştığını, ihanet iddialarını ise reddettiğini anlattı. Sadegül Hanım kadının da ihanet iddialarını yalanladığını belirtti.

22 yaşındaki Cemile Üstün aranıyor.

Anne Ayşe Üstün kızının 22 yaşındaki erkek arkadaşı Ali Cabbar'ın yanında olduğunu, Ali Cabbar'ın Tiktokçu bir çocuk olduğunu, sigortalı bir işi olmadığını, kızının birçok hastalığı olduğunu, ilaç kullandığını, Ali'nin kızına bakamayacağını anlattı.

Arkadaşının can dostu ile birlikte kaybolan Eda Yılmaz aranıyor.

2007 doğumlu Eda Yılmaz'ın arkadaşının can dostu (Pitbull cinsi köpek) ile birlikte İstanbul'dan kayboldu. Anne Seda Hanım'ın kızını aramak için stüdyoya geldi. 2007 doğumlu Eda Yılmaz'ın iki buçuk yaşında bir çocuğu olduğu, 14 yaşındayken anne olduğu açıklandı.

Arkadaşının can dostu ile kaybolmuştu. 16 yaşındaki kız bulundu.

2007 doğumlu Eda Yılmaz'ın arkadaşının can dostu (Pitbull cinsi köpek) ile birlikte 5 gün önce İstanbul'dan kaybolduğu anne Seda Hanım'ın kızını aramak için stüdyoya geldiği açıklanmıştı. Eda bulundu, yayına bağlandı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN