18 Mart 2024, Pazartesi 10:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3301. Bölüm

Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında

Altın bilezikler deterjan poşetinden çıktı. Hırsızlık suçlaması ile iki sevgiliye tutuklama.

Hamide Aktaş'ın hırsızlık suçuyla tutuklandığı, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderildiğini söylenirkenHamide'nin sevgilisi Şahin Aktaş'ın da Maltepe Kapalı İnfaz Kurumu'na gönderildiği açıklandı.

Kardeşi hayatından endişe ediyordu. Ödüllü baklavacı bulundu.

49 yaşındaki baklava ustası Ercan Canlıbalık 34 gün önce Antalya Kepez'den kaybolmuştu. Müge Anlı baklava ustası Ercan Canlıbalık'ın bulunduğunu açıkladı. Ercan Canlıbalık stüdyoya geldi. İki kardeş Müge Anlı sayesinde kavuştu.

24 yıldır anne hasreti çekiyordu. Hiç görmediği annesi Müge Anlı'da bulundu.

Müge Anlı Masume Akgül'ün severek teyzesinin oğlu Murat ile nişanlandığını, Masume'nin babasının da başlık parası karşılığında zorla Masume'yi Sinem'in babası ile evlendirdiğini analttı. Müge Anlı can güvenliğinden endişe eden Masume Hanım'ın yayına çıkmak istemediğini ama onu buraya getirdiklerini, Sinem'in arka odada annesi ile kavuşabileceğini açıkladı.

80 yaşındaki görme engelli Hasan Maho'nun dramı. Kedisi ve sazı ile bir başına hayat mücadelesi.

Görme yetisini altı sene evvel kaybeden 80 yaşındaki Hasan Maho Müge Anlı'dan tekerlekli sandalye talep etmişti. Sandalyeyi teslim etmek üzere Müge Anlı ekibi Hasan Maho'nun evine misafir oldu. Hasan Maho, kedisi ve sazıyla bir başına hayat mücadelesi verdiğini, iki kere evlendiğini, eşinin rahmetli olduğunu, çocuklarının bir bir yanından ayrıldıklarını anlattı.

Sevim Yıldırım'ın şüpheli ölümünde çocukları karşı karşıya.

Müge Anlı Ergün'ün çalışmadığını, ondan bundan aldıkları ile geçindiğini ifade etti. Ergün Bey 100 Bin lirayı bar, pavyonda yediklerini, Necati'ye borçlandığını itiraf etti. Ergün alacakları (Necati, karısı ve oğlunun) annesinin evini bastığını, parayı kendisinden istemediklerini annesinin evini bastıklarını söyledi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN